Litozin® Ruusunmarja-C-vitamiinikapseli

Litozin® on helppo nauttia kapseleina. Päiväannos on kolme kapselia. Litozin® Ruusunmarja-C-vitamiinikapselit sisältävät Rosa Canina ruusunmarjaa ja C-vitamiinia.

Vaikutuksen niveliinsä voi huomata käytettyään Litozinia suositeltavan vuorokausiannoksen mukaisesti 3-8 viikon ajan. Litozin® soveltuu hyvin käytettäväksi yhtä aikaa muiden ravintolisien kanssa.

Tuotteen korkean laadun takaavat käsin poimitut ruusunmarjat, marjojen hellävarainen kuivaus, sekä uusi ja ainutlaatuinen kuivausmenetelmä, jolle on haettu patenttia.

  • Litozin® on tieteellisen tutkimustyön tuloksena on kehitetty luontainen tuote nivelten terveydelle. Litozin® sisältää Rosa Canina- ruusunmarjaa ja C-vitamiinia.

    Litozinin erinomaisen laadun takaavat huolellisesti valitut ruusunmarjat, marjojen hellävarainen kuivaus sekä uusi ja ainutlaatuinen valmistusmenetelmä. Tämä varmistaa sen, ettei millään muulla tuotteella ole samanlaisia ominaisuuksia kuin Litozinilla.

    Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. C-vitamiini edistää sidekudosproteiinin, kollageenin muodostumista luuston ja ruston toimintaa varten. Kollageenia on mm. luustossa, rustossa ja ihossa. C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se myös edistää toisen antioksidantin, E-vitamiinin muuntumista kehossa pelkistyneeseen eli aktiiviseen muotoon.