Litozin® Ruusunmarja-C-vitamiinikapseli

Litozin® on helppo nauttia kapseleina. Päiväannos on kolme kapselia. Litozin® Ruusunmarja-C-vitamiinikapselit sisältävät mm. C-vitamiinia, flavonoideja, karoteeneja, triterpenoidihappoja, galaktolipidejä ja muita aktiivisia yhdisteitä tiivisti toisiinsa yhdistyneinä. Ne toimivat yhdessä nivelten hyvinvoinnin hyväksi. Yksikään ainesosista ei itsenäisesti toimi yhtä tehokkaasti.

Vaikutuksen niveliinsä voi huomata käytettyään Litozinia suositeltavan vuorokausiannoksen mukaisesti 3-8 viikon ajan. Litozin® soveltuu hyvin käytettäväksi yhtä aikaa muiden ravintolisien kanssa.

  • Litozin® on tieteellisen tutkimustyön tuloksena on kehitetty luontainen tuote nivelten terveydelle. Litozin® sisältää mm. C-vitamiinia, flavonoideja, karoteeneja, triterpenonoidihappoja, galaktolipidejä ja muita aktiivisia yhdisteitä tiiviisti toisiinsa yhdistyneinä. Ne toimivat yhdessä nivelten hyvinvoinnin hyväksi. Yksikään ainesosista ei itsenäisesti toimi yhtä tehokkaasti.

    Litozinin erinomaisen laadun takaavat huolellisesti valitut ruusunmarjat, marjojen hellävarainen kuivaus sekä uusi ja ainutlaatuinen valmistusmenetelmä. Tämä varmistaa sen, ettei millään muulla tuotteella ole samanlaisia ominaisuuksia kuin Litozinilla.

    Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää parhaimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. C-vitamiini edistää sidekudosproteiinin, kollageenin muodostumista luuston ja ruston toimintaa varten. Kollageenia on mm. luustossa, rustossa ja ihossa. C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumiselta. Se myös edistää toisen antioksidantin, E-vitamiinin muuntumista kehossa pelkistyneeseen eli aktiiviseen muotoon.